Kråkereds bygdeförening
Spökpromenad i Ubbhult

27

OKT

Spökpromenad i Ubbhult 2023

Fredagen den 27 oktober hälsar vi er välkomna till årets Spökpromenad i Ubbhult.


Detta är en av våra mest populära evenemang! Promenaden startar på Kråkereds bygdegård och fortsätter runt Nissestigen, vår fina vandringsslinga runt Änkatjärn.


På gården erbjuder vi bl a häxbrygdskaffe och döbakta bullar till försäljning.
Du hittar även kokta varulvsfingrar i barkbröd och ansiktsmålning för barnen.


Tipspromenaden, som tidigare gick i ute skogen, slingrar sig nu istället över gården och är ett uppskattat inslag under kvällen. Både som tidsfördriv för de som köar för att komma ut på spökpromenaden men även för de som hellre håller sig på den säkra sidan och stannar på gårdsplanen...


Längs med den mörka Nissestigen, svagt belyst med marschaller och sprakande eldkorgar, gömmer sig ett stort antal spöken som när som helst kan dyka upp och skrämma besökarna!


Våra spöken tar naturligtvis hänsyn till de yngre besökarna, så att hela familjen kan delta i detta rysligt populära evenemang. Vid ankomsten informeras du om årets kodord som kan sägas, ropas eller sjungas under vandringen, och som då signalerar till spökena att de inte ska skrämmas.


Promenaden tar drygt 1,5 timma och vid mål bjuds deltagarna på välförtjänt tilltugg, dricka och mingel på gårdsplanen.


Spökpromenaden arrangeras i samarbete med Ubbhults IF.


Ruskigt välkomna till Ubbhult, där allt kan hända!

Eventinfo publiceras när spökpromenaden närmar sig!PS. Spökgeneralen låter hälsa att vi behöver fler spöken, skrämmare och annat oknytt. Vi hoppas att även du har möjlighet att hjälpa till!

2018 skrev Göteborgs-Posten en artikel om vår spökpromenad. Läs artikeln här.