Årsmöte 2023, torsdag 13 april

Styrelsen i Kråkereds bygdeförening hälsar välkommen till årsmöte torsdagen den 13 april kl 18.00 i bygdegården.

Vi samlas för att tillsammans fatta beslut kring föreningens verksamhet, som är en av många anledningar till att det är så gott att leva & bo i Ubbhult!

Vad vi ska prata om

Vi tittar på vad föreningen har gjort under föregående år och vad som kommer hända under 2023. Dessutom är det det val av förtroendeposter för både styrelsen och byalaget. Vi svarar även på frågor och tar emot synpunkter från deltagarna.

Motioner

Har du något viktigt du tycker vi ska ta upp under årsmötet?
Maila din motion till oss senast den 30 mars.

kontakt@krakeredsbygdeforening.se

Våra stadgar kan du läsa här.

Klicka här för att komma till årsmöteshandlingarna.

Vi bjuder på smörgåstårta!

Vi är tacksamma om ni som vill ha smörgåstårta föranmäler er, så vi vet hur mycket som ska beställas. Ni som inte vill ha smörgåstårta är välkomna till mötet utan föranmälan.

Fyll i och skicka formuläret eller ring Ulrica på 0723-29 60 25 senast måndagen den 10 april.

Vi hoppas att få träffa många av er den 13 april!

Varmt välkomna!