Publiceringsdatum: 2024-02-23

HLR & Första hjälpen-

utbildning

Lördagen den 20 april håller Röda korset utbildning i grundläggande första hjälpen & HLR för både vuxna och barn.

Kursen är kostnadsfri.

Publiceringsdatum: 2024-02-27

Grovsopor i Ubbhult,

torsdag 7 mars

Lämna dina grovsopor till den mobila återvinningscentralen!

Varje hushåll får maximalt komma med vad som ryms i en bil (och ev. släp) per stopp. Mer info finns på kommunens hemsida.

DETTA FÅR DU LÄMNA:

elektronik / farligt avfall (max 10 l/hushåll och kväll. OBS! Väl förslutet och uppmärkt) / krukor, porslin, wc, handfat, bidé / metallskrot / målat och omålat trä / planglas, dricksglas, vaser / speglar, fönster / stoppade möbler - mindre stycken / grovt brännbart - mindre stycken.

Kemikalier måste lämnas i helt förslutna kärl eller flaskor samt vara tydligt uppmärkta.

DETTA FÅR DU  INTE LÄMNA:

asbest / däck (med eller utan fälg) / gips / isolering/ vitvaror / trädgårdsavfall (gräs, löv, ris) / tryckt virke, slipers / kyl och frys

Torsdag 7/3

16.30-19.30

Ubbhultsskolan

Publiceringsdatum: 2024-03-04

Årsmöte 2024, måndag 8 april

Styrelsen i Kråkereds bygdeförening hälsar välkommen till årsmöte måndagen den 8 april kl 18.00 i bygdegården.

Vi bjuder på smörgåstårta och behöver veta om du kommer.

Läs mer om årsmötet och anmäl dig via knappen nedan.