Lördag 10 februari kl 19.00

Västgöta Hoppers - "Upptagen alla gånger"

Kom och lyssna på denna trio, som med hög energi och glimten i ögat hyllar svenska jazz- och schlagerpionjärer!

Njut och sjung med i låtar från bl a Alice Babs, Charlie Norman, Siw Malmkvist och Doris Svensson, blandat med lite bluegrass och visa. Biljettpris från 150 kr/person.

I väntan på våren...

Just nu har vi inga aktiviteter att presentera, men kika gärna på fotona från våra många och populära event.

Styrelsen i Kråkereds bygdeförening hälsar välkommen till årsmöte, där vi redovisar vad föreningen har gjort under föregående år och presenterar vad som kommer hända under 2024.

Vi bjuder på smörgåstårta! Skicka din föranmälan till oss senast den 2 april.
Ni som inte vill ha smörgåstårta är välkomna till mötet utan föranmälan.

Datum: måndagen den 8 april kl 18.00

Plats: Bygdegården

Traditionellt midsommarfirande på bygdegården

Kråkereds bygdeförening bjuder in till vårt populära och trivsamma midsommarfirande. Vi dansar kring midstommarstången, får napp i fiskedammen och prövar lyckan i lottstånden! Och umgås med vänner och grannar förstås!

Vi behöver fler funktionärer - hjälp till på Ubbhults bästa midsommarfirande!

Årets ruskigaste event!

Längs med den mörka Nissestigen, svagt belyst med marschaller och sprakande eldkorgar, gömmer sig ett stort antal spöken som när som helst kan dyka upp och skrämma besökarna!

På gården erbjuder vi bl a häxbrygdskaffe och döbakta bullar till försäljning. Du hittar även kokta varulvsfingrar i barkbröd och ansiktsmålning för barnen.

Vi behöver fler spöken - hjälp till att skrämma slag på besökarna!